Eventyrjenterfestival på Naustholmen i Steigen

Sitter her og kjenner at det kribler med tanke på at det nærmer seg ny Eventyrjenterfestival på Naustholmen i Steigen. En eventyrlig festival, der drømmer blir realisert og minner skapes.

Rundt 50 jenter i varierende alder og noen få «trivselshaner»,  hadde en fantastisk helg i fjor. Været var godt, stemningen topp og nye vennskap oppstod i løpet av morgenstunder med yoga, padlekurs, fjellklatring og mye annet. Her var det rikelig med erfaringsutveksling og gode samtaler rundt bålet og på bryggeloftet om kveldene.

Selv nikoste jeg meg også med å få dele av mine turopplevelser og det å fokusere på enkel, men god mat laget på bål. Med god planlegging og litt forberedelser legges grunnlaget for en ekstra dimensjon i turopplevelsen som etter min mening, langt overgår det å åpne en pose tørket turmat, tilsette varmt vann – rør rundt – vent og spis… Ja og så da? Ble du mett? Ja det tror jeg nok, men koste du deg?

Laks med pesto og grønnsaker

 

Her er oppskriftene vi brukte i fjor Oppskrifter til Eventyrjenterfestival 2016 . Håper de kan inspirere til gode opplevelser for flere på tur, enten turen er kort eller lang.

Oppskriftene vi skal bruke i år er selvfølgelig ikke de samme, men de røper jeg ikke før etter festivalen er over 😉

 

 

 

 

 

You may also like...

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *